Навіщо замовляти контейнер для генератора?

В сучасних реаліях компаніям важливо зберігати енергетичну незалежність та мати можливість безперебійно працювати. Це основна причина замовити та встановити контейнер для генератора та іншого електрообладнання.

Для невеликих кафе, барів, перукарень та інших бізнесів зазвичай вистачить генератора, який можна встановити біля закладу, захистивши його кожухом. Кожух буде слугувати і як для зменшення рівня шуму, так і захистом від спроб вкрасти його чи зламати. Детальніше про кожухи для генераторів читайте тут.

А ось середнім та великим бізнесам потрібні вже складніші та міцніші проекти, яким потрібно і більше місця і більше обладнання. Для цього добре підходить технологічний контейнер, який ми проектуємо та виготовляємо під конкретні потреби та вимоги замовника.

Контейнер для генератора можна встановити на відкритому повітрі та він слугуватиме хорошим захистом від мінливих погодних умов. Буде підтримувати сталий температурний режим, та не допустить потрапляння вологи в середину.

 Також дуже важливою причиною для встановлення обладнання в контейнер є суттєве зниження рівня шуму. Останні дослідження наших контейнерів показали, що рівень шуму генератора, що працює, в середині контейнера мають показник 40-60 дБ, що відповідає середньому рівневі шуму на вулиці.

Металеві елементи, які можуть контактувати із зовнішнім середовищем, ми додатково обробляємо гарячим цинкуванням, що збереже контейнер від корозії.

Додатковою опцією ми можемо запропонувати встановлення генератора в контейнер та його підключення в середині контейнера до електрообладнання.

Завдяки наявності своєї порошкової камери, ви можете вибрати будь-який колір для контейнера та додатково нанести на нього логотип своєї компанії.

Контейнер для генератора може встановити на причеп, який дозволить транспортувати та змінювати  місце дислокації контейнера.

Отже, можемо підсумувати основні переваги для замовлення технологічного контейнера для генератора саме у ТОВ «Альткон»:

  • Власне конструкторське бюро, яке розробить проект конструкторської документації під ваші потреби.
  • Сучасне станкове обладнання з ЧПУ, на якому ми виготовляємо технологічні точні вироби.
  • Камера порошкового фарбування, дає можливість широкого вибору кольорів та текстур.
  • Досвідчений персонал, зокрема електрик, який може під’єднати електрообладнання в контейнері.
  • Конструктив контейнера розроблено таким чином, щоб зробити зручним монтаж на обслуговування генератора.
  • Контейнер розроблено таким чином, щоб обладнання в середині нього працювали у діапазоні зовнішніх температур +40C…-40C.
Зворотній зв'язок