Лазерне різання металу

- Лазерна різка - одна з найпрогресивніших технологій роботи c листовим металопрокатом. Вона дозволяє виготовляти з максимальною точністю геометрично складні деталі, при цьому мінімально впливаючи на матеріал і залишаючи мінімум відходів.
- Різка лазером підходить для обробки більшості металів і сплавів. Особливо послуги лазерного різання ефективні для розкрою листів товщиною до 6мм з м'яких матеріалів, які легко деформуються.
- Потужність лазерного променя регулюється в залежності від властивостей металу, що розрізають, товщини і контуру. В результаті при розрізі виходять бездоганно гладкі поверхні без окалини, які не потребують додаткової обробки.
- Якщо порівнювати з плазмовим різанням, лазерний метод забезпечує більш вузькі прорізи і точні кромки. За рахунок фокусування лазерного променя, нагріванню піддається тільки вузька зона матеріалу, що зменшує появу деформацій при обробці. Більш висока точність досягається при вирізанні невеликих деталей складної конфігурації.

Відео лазерного різання металу:

Фото лазерної машини:

Лазерне різання металу на замовлення

Саме лазерну різку рекомендують для металообробки в умовах сучасного будівництва і інших галузях, оскільки вона володіє цілим набором незаперечних переваг:

  • Гранично висока точність різання металу практично будь-якого сплаву;
  • Можливість здійснювати обробку металу по контуру будь-якої, самої складної форми;
  • Відсутність необхідності зачищати готовий виріб - лазер не залишає на металі нерівних країв або задирок;
  • Можлівість брати в обробку даже тонкі заготовки, оскількі при лазерному різанні деформація металу виключена.

Послуги лазерного різання металу

Ми пропонуємо широкий спектр послуг по якісній обробці металу в Києві, і порізка лазером - одна з найважливіших і найбільш затребуваних серед них з багатьох причин. Окремі види ремонтних і будівельних робіт в сучасних умовах вимагають швидкої і високоточної металообробки, тому даний вид послуг настільки актуальний.

  • Наша компанія має сучасне обладнання для оперативного і ефективного виконання поставлених завдань, пов'язаних з різкою металу;
  • Висока швидкість роботи цього сучасного високоточного обладнання дозволяє нашим співробітникам виконувати якісний розкрій листа металу маленької товщини;
  • Фахівці, що працюють у нас, мають не тільки високий професіоналізм і профільну освіту, а й великий досвід саме в даній сфері послуг;
  • Різноманітність виконуваних нашою компанією завдань дозволяє нашим клієнтам заощадити гроші і час, замовляючи повний спектр послуг з металообробки в одному місці;
  • Якість нашої роботи відповідає найвищим вимогам, що пред'являються до сучасного ринку послуг;
  • Максимально короткі терміни виконання замовлення, робота з ескізами замовника, точне виконання зобов'язань за договором - нам можна довіряти!

Наше обладнання:

Для лазерного різання ми використовуємо високоточний лазерний комплекс AFX-3000 ARAMIS

  • Розмір робочої поверхні столу складає 1500 × 3000 мм;
  • Максимальна товщина листа - 16 мм;
  • Різка високої точності - точність позиціонування на координатах + 0,01 мм. Це дає можливість створювати складні за формою деталі і мінімізувати відходи;
  • Деталі мають чистий і гладкий зріз без задирок і обгорання;
  • Можливість лазерного різання листового металу: чорного, оцинкованого, нержавіючого, алюмінієвого.

Вимоги до матеріалу:

  • Рівний лист;
  • Максимальний розмір листа 1500 х 3000 мм;
  • Лист чистий без поразок корозією;

Вимоги до креслень:

  • Векторний макет в програмах CorellDraw (не вище X6), AutoCAD (не вище 2009 року);
  • У масштабі 1:1;
  • Розміри в мм;
  • Без подвійних ліній, перетинів, не повинен містити розімкнутих ліній, заливок, накладень контурів, блокування об'єктів;
Скачати прайслист

Гнуття листового металу

-Гнуття металу на верстатах з ЧПУ - сучасна технологія деформаційної обробки металу, що дозволяє виробляти міцні і складні конструкції без використання додаткового оснащення.
-Гнуття металу в Києві потрібне у виробництві швелерів, куточків і інших типів профілю. Таким способом одержують не тільки вигнуті під потрібним кутом площини, а й вигнуті кромки.
-Гнуття листового металу на верстатах з ЧПУ дозволяє згинати деталі максимально точно і з ідеальною повторюваністю. Швидкознімний інструмент дає можливість виконувати послідовність з декількох дій, виробляючи профілі різної конфігурації.
-При необхідності згинання деталей з великими радіусами, поверхня буде являти собою сукупність граней малих розмірів. Можливе виробництво деталей з косими полками.

Гнуття металлу на замолвлення

Звернувшись в нашу компанію, ви отримаєте весь спектр послуг, адже нами здійснюється гнуття металу за допомогою сучасного обладнання, випущеного провідними світовими виробниками:

  • Розрахунок параметрів заготовки та кінцевого продукту виконають наші фахівці. При необхідності, співробітники допоможуть в розробці креслень деталі;
  • Здійснювання нами гнуття металу в Києві виконується швидко, якість роботи - гарантовано. Ці чинники позитивно позначаються на собівартості продукції. А головне, замовник позбавлений необхідності витрачати гроші на покупку дорогого складного обладнання;
  • На виконувану компанією згинання металу ціна є доступною. Наші співробітники проведуть попередній розрахунок вартості робіт і здійснюватимуть супровід проекту аж до його завершення;
Скачати прайслист

Порошкове фарбування виробів

Порошкове фарбування металевих виробів набуло поширення завдяки тому, що забезпечує високу якість покриття, зберігає відмінні фізико-хімічні та оздоблювальні характеристики. Одношарового нанесення досить для рівномірного і щільного фарбування деталей. Виконуємо поліестерне порошкове покриття, використовуємо високоякісні перевірені фарби. Дотримуємося кожного етапу технології порошкового фарбування.

Послуги порошкового фарбування на замовлення

Візьміть до уваги і те, що крім фарбування металовиробів компанія займається і металообробкою. Так що, маючи на руках лише креслення, ми можемо створити і пофарбувати для вас виріб будь-якої форми. Завдяки власному обладнанню і професійним навичкам нашого персоналу:

  • Фарбування будь-яких виробів з металу, які витримують температуру до 200 ° С;
  • Фарбування ексклюзивних металовиробів під замовлення (автомобільні диски, батареї, карнизи, стелажі, перила, паркани, кіоски, альтанки, ліфтове обрамлення, двері тощо.)

    Технічні характеристики фарбувальної камери:
    Габарити камери: 2000х2000х6000 мм;
    Матеріал виробів для фарбування: чорний, оцинкований, нержавіючий, алюміній;
    Будь-який колір за каталогом RAL.

Як здійснюється порошкове фарбування

Процес порошкового фарбування складається з трьох важливих етапів:

  • підготовка поверхні;
  • нанесення порошкової фарби;
  • полімеризація - запікання під впливом високої температури (до 250 ° С);
Скачати прайслист

Повний цикл зварювальних робіт

Наші зварювальники - професіонали своєї справи. За час роботи компанії ми виконали безліч різних замовлень, і накопичили величезний досвід. Виконуючи зварювальні роботи, ми акцентуємо увагу на якості, яку цінують наші клієнти, і гарантуємо високий рівень виконаних робіт. Тому приділяємо особливу увагу індивідуальному підходу до замовника.

Технічні характеристики зварювальних робіт:
Матеріал для зварювальних робіт: чорний метал, меблева труба.

Наше виробництво:

Наше підприємство має потужний зварювальний цех. Цех обладнаний десятьма Сван-столами з професійним обладнанням для зварювання і, в свою чергу, забезпечений першокласними фахівцями. Все це дозволяє задовольнити побажання навіть особливо вимогливого клієнта:

  • Ми пропонуємо широкий перелік виконуваних нами зварювальних робіт. Це можуть бути рішення для благоустрою території заміських ділянок і котеджів (елементи декору). Зокрема, металеві альтанки для захисту від опадів або яскравого сонця, рішення для відпочинку на природі (мангали); навіси для автомобілів, ворота і забори, як елементи заміського котеджу; металеві козирки для облаштування фасадів будівель.

Ціна на зварювальні роботи формується в залежності від складності. Просто зателефонуйте до нас, і наші менеджери запропонують вам вкрай привабливу пропозицію!

Зварювальні роботи з металоконструкціями - досить складна процедура, де потрібно суворе дотримання технології виробництва. Адже саме якість і дотримання термінів виконання замовлення - запорука успіху нашої компанії. ефективність конструкції при експлуатації і термін служби. Тому рекомендуємо звертатися до професіоналів нашої компанії. Вони не підведуть!

Скачати прайслист

Конструкторська розробка

Висококваліфіковані фахівці компанії, які мають значний досвід в розробці корпусних виробів, кронштейнів та на інші послуги металообробки різного рівня складності і т.д., швидко і якісно розроблять і спроектують різного вигляду вироби за вашим технічним завданням або зразком. Наявна система автоматизації та комп'ютеризації дозволяє істотно скоротити терміни підготовки виробництва, а індивідуальний підхід до замовника, дозволяє враховувати всі ваші вимоги та побажання.
Фахівці нашої компанії допоможуть Вам розробити конструкторську документацію на металопродукцію, зроблять конвертацію електронних креслень, переклад паперових креслень в електронний вигляд, а також нададуть необхідні технічні консультації. Високий професіоналізм наших співробітників, плюс високотехнологічне обладнання з застосуванням інструменту останнього покоління, дозволяє воготовлювати вироби високої якості і за гнучкою системою цін. Вартість робіт визначається індивідуально, залежно від рівня складності.

Розробка конструкторської документації та виробів на замовлення

  • Проектування нових виробів;
  • Розробка конструкторської документації (ЕСКД);
  • Креслення по стандартам DIN, ISO, ANSI;
  • Створення 3D-моделей.

Наші переваги

  • Всі роботи виконуються професійними інженерами-конструкторами;
  • Ми забезпечуємо повний цикл проектування від ескізного проектування до випуску повного комплекту конструкторської документації на виріб і виготовлення дослідних зразків;
  • Розробка креслень як за російським стандартом ЕСКД, так і за зарубіжними стандартами ISO, DIN;
  • Оперативність виконання робіт;
  • Можливість виїзду на заміри на об'єкт;
  • Індивідуальний підхід до кожного замовлення;
  • Обгрунтовані ціни, знижки для постійних клієнтів;
  • Висока якість виконання конструкторських робіт.
Скачати прайслист